fbpx

Célunk, hogy a szalonlátogatás gördülékenyebb legyen, mint valaha

Levesszük a szakemberek válláról a sok adminisztráció és extra munka terhét, miközben a vendégek gyorsan és könnyedén foglalhatják le a számukra legideálisabb időpontot abba a szalonba, ami a leginkább az igényeikhez igazodik.

Elégedett vendég, teli naptár, kevesebb adminisztráció és sokkal több bevétel

Honnan jött az ötlet?

where-did-the-idea-come-from-note

Ági egy innovatív szépségszalon alapításán gondolkozott, majd végül rájött:

"Nem egy szuper szalon kell, legyen inkább mindegyik az! Minden szalont és vendéget egy platformon kellene összekötni, ezáltal pedig megújítani az iparágat."
Á-letter
Ági
Társalapító & Ügyvezető

Történetünk

Ági Budapestre való költözésekor új kozmetikust keresett magának, de az interneten való keresgélés során kevés szalont talált: amik mégis fent voltak, azoknál nem volt elérhető sem értékelés, sem ár, de gyakran még a kínált szolgáltatások listája sem. Arra gondolt, hogy milyen jó lenne egyben látni az összes szabad időpontot ahelyett, hogy a telefonos egyeztetés során a szakember gyorsan elhadar néhány lehetőséget, ezek közül pedig mindig sietve kell választani egyet. Nehezen, de végül talált egy szalont, ahová lehetett Messengeren keresztül időpontot foglalni, de még ekkor sem érezte, hogy ez elég hatékony és vendégbarát megoldás lenne. Nem jött vele szembe egy szalon sem, ami egy 21. századi ügyfélélményt adott volna a foglalás során. Így először egy saját szalon alapításán kezdett el gondolkozni, melynek innovatív rendszerén keresztül a vendégek kiváló ügyfélélményben részesülhetnének, miközben maga a szalon is egy hatékony eszközzel működhetne.

Ekkor viszont férje, Levi feltette a következő kérdést: “Biztosan egy újszerű szalonnal szeretnél mintát mutatni? Nem lenne jobb az ehhez szükséges eszközt biztosítani MINDEN szalonnak?

Ági ekkor rájött, hogy az utóbbival több emberen segíthetne: Nem egy szuper szalon kell, legyen inkább mindegyik az! Minden szalont és vendéget egy platformon kellene összekötni, ezáltal pedig megújítani az iparágat.

Ez mind egy gellérthegyi séta során történt, ezzel pedig megszületett a Byouties ötlete. A “beauty” és a “you” szavak összetételéből létrejött a márkanév, majd informatikusunk, Lóri elkezdte fejleszteni a felületet. Így 2020-ban megalapult a Byouties elnevezésű startup. Nem sokkal később megérkezett Miki, aki ehhez egy nagyszerű, felhasználóbarát felületet tervezett meg, ma pedig már növekvő csapatunkkal dolgozunk az induláson a rengeteg fejlesztés és készülődés után – egyelőre a magyar piacon.

Miben vagyunk mások?

A Byouties egy magyar startup, mely a hazai szépségszalonok támogatását célozta meg: a platform egy eszköz a háttértudás és a vendégélmény növelésére, miközben új megjelenési- és marketing lehetőségeket is biztosít a költségek csökkentésével párhuzamosan. Célunk, hogy a szakemberek minden szükséges háttértudást megkapjanak egy helyen, ami a szalonvezetéshez szükséges, miközben platformunk segítségével feladataik számát is csökkentjük.

woman-using-the-platform-of-byouties-on-her-computer

Csapatunk

Á-letter

Ági

Társalapító
& ügyvezető

L-letter

Levi

Társalapító
& operatív vezető

L-letter

Lóri

Társalapító
& fejlesztési vezető

M-letter

Miki

Marketing menedzser

V-letter

Virág

Marketing specialista

E-letter

Emese

Marketing specialista

Fókuszálj a munkádra, a többit bízd ránk!

Kérdés esetén bátran keress minket:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj legújabb híreinkről, fejlesztéseinkről és az aktuális kedvezményekről!

email-inbox-on-a-mobile-phone
HU